AGENDA

02 de Juny
El Catllar

Cercle de percussiķ solidari al Catllar

El divendres, 2 de juny, a la plaça de Pau Sulé i Mensa del Catllar, davant el centre cultural, es realitzarà un cercle de percussió solidari contra el càncer. l cercle és parte per a totes les edats. Si teniu instrument propi el podeu dur, si no us el facilitarem allà mateix. La recaptció íntegra serà destinada per a la Lliga Contra el Càncer i el donatiu de participació és de 3 euros. L'acte està organtizat per Mèmp, cercles de percussió i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament del Catllar i de la Lliga Contra el Càncer.

el catllar cercle de percussiķ mčmp
02 de Juny
Cambrils

La delegaciķ de Cambrils serā present a la Fira de la poblaciķ

Un any més, la delegació de Cambrils estarà present amb un estand a la Fira Multisectorial de Cambrils. Representants de la delegació donaran informació de l'entitat i realitzaran activitat d'informació de recaptació de fons.
Us hi esperem!

fira de Cambrils
03 de Juny
Bellvei

Dinar solidari del Baix Penedčs a Bellvei

Una vegada més i, enguany amb la col•laboració de l'Ajuntament de Bellvei, i la delegació de la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i de les Terres de l'Ebre en aquest a localitat s'organitza el dinar solidari del Baix Penedès per recollir fons per lluitar contra aquesta malaltia mitjançant diverses accions que van des de la investigació fins a l'orientació i ajuda a pacients i familiars oncològics, així com també la divulgació i pedagogia a l'entorn d'aquesta malaltia i la seva prevenció.
El  Dinar solidari del Baix Penedès se celebrarà el dissabte, 3 de juny a Bellvei, al Pavelló Municipal de la població situat al, camí de Santa Oliva, a les 13,30 hores, amb un preu de 20,00 €.
El dinar del Baix Penedès de les delegacions de la Lliga Contra el Càncer és un referent per a la nostra entitat i és per això que seria un pler poder comptar amb la vostra companyia.
Aquells que hi volgueu assisrtir podeu adquirir els tiquet a les diferents delegacions del Baix Penedès o a la seu de la Lliga Contra el Càncer 

Dinar solidari del Baix Penedčs a Bellvei
03 de Juny
Torredembarra

I Masterclass de Zuma/Bodycombat amb Jordi Giralde a Torredembarra

La delegació de Torredembarra ha organitzat per al dissabte 3 de juny a partir de les 11.00 hores, al passeig marítim la I Masterclass Zumba/Bodycombat Torredembarra. L'activitat anirà dirigid aper Jordi Giralde i comptarà amb la participació d'Alex Casar de la Corunya, de Marina Peris i de Jeremy i Cristina.
Les entrades anticipades poden adquirir-se al gimnàs Apolo de Torredembarra i a la Floristeria la Italiana amb un donatiu de 8 euros. Les entrades el mateix dia tindran un donatiu de 10 euros. L'adquisició del tiquet donarà dret a una samarreta d'obsequi.
Us hi esperem! 

I Masterclass de Zuma/Bodycombat amb Jordi Giralde a Torredembarra Lliga Contra el Cāncer David Ortega
ANTERIOR
 
AGENDA
- - - 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 - -
- - - - - - -
JUNY 2017