AGENDA

03 de Juny
Bellvei

Dinar solidari del Baix Penedčs a Bellvei

Una vegada més i, enguany amb la col•laboració de l'Ajuntament de Bellvei, i la delegació de la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i de les Terres de l'Ebre en aquest a localitat s'organitza el dinar solidari del Baix Penedès per recollir fons per lluitar contra aquesta malaltia mitjançant diverses accions que van des de la investigació fins a l'orientació i ajuda a pacients i familiars oncològics, així com també la divulgació i pedagogia a l'entorn d'aquesta malaltia i la seva prevenció.
El  Dinar solidari del Baix Penedès se celebrarà el dissabte, 3 de juny a Bellvei, al Pavelló Municipal de la població situat al, camí de Santa Oliva, a les 13,30 hores, amb un preu de 20,00 €.
El dinar del Baix Penedès de les delegacions de la Lliga Contra el Càncer és un referent per a la nostra entitat i és per això que seria un pler poder comptar amb la vostra companyia.
Aquells que hi volgueu assisrtir podeu adquirir els tiquet a les diferents delegacions del Baix Penedès o a la seu de la Lliga Contra el Càncer 

Dinar solidari del Baix Penedčs a Bellvei
03 de Juny
Torredembarra

I Masterclass de Zuma/Bodycombat amb Jordi Giralde a Torredembarra

La delegació de Torredembarra ha organitzat per al dissabte 3 de juny a partir de les 11.00 hores, al passeig marítim la I Masterclass Zumba/Bodycombat Torredembarra. L'activitat anirà dirigid aper Jordi Giralde i comptarà amb la participació d'Alex Casar de la Corunya, de Marina Peris i de Jeremy i Cristina.
Les entrades anticipades poden adquirir-se al gimnàs Apolo de Torredembarra i a la Floristeria la Italiana amb un donatiu de 8 euros. Les entrades el mateix dia tindran un donatiu de 10 euros. L'adquisició del tiquet donarà dret a una samarreta d'obsequi.
Us hi esperem! 

I Masterclass de Zuma/Bodycombat amb Jordi Giralde a Torredembarra Lliga Contra el Cāncer David Ortega
04 de Juny
Alforja

Acapta solidāria a Alforja

La delegació d'Alforja realitzarà el diumenge, 4 de juny, l'acapta solidària a la població per tal de recaptar fons per a l'entitat. Els diners recaptats aniran destinats als fins fundacionals de l'entitat.

04 de Juny
Corbera d'Ebre

III Fideuā popular de Corbera d'Ebre

La delegació de Corbre d'Ebre organtiza, per al diumenge 4 de juny, la III Fideurà Popular en favor de la Lliga Contra el Càncer. El donatiu i l'adquisició es pot fer a la papereria Gemma, el tiquet és de 15 euros. A les 12.00 hores al Casal Municipal, trobada amb maquillatge per a petits i grans a càrrec de la Meri. A partir de les 14.00 hores es realitzarà la fideuà. Comptarem amb Ball a càrrec de Mari Masdéu.
La III Fideuà popular compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Corbera d'Ebre, el Casal Municipal, la Comissió de Festes, la Cooperativa Agrícola de Corbera d'Ebre, el Celler Cortiella, el Celler Frisach, Fisach Seleccions, Cash Gandesa i al Cuina de la Lore.
Us hi esperem! 

Fideuā Popular Corbera d'Ebre david ortega lliga contra el cāncer
ANTERIOR
 
AGENDA
- - - 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 - -
- - - - - - -
JUNY 2017