AGENDA

03 de Marį
Camarles

Sopar de Gala de la Lliga Contra el Cāncer a Camarles

El dissabte, 3 de març, la delegació de la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i de les Terres de l'Ebe a Camarles ha organtizat el Sopar de gala que es realitzarà al restaurant Pla d'en Roca a les 21.00 hores. Les reserves es poden fer a l'Ajuntament de Camarles i al forn Can Coll amb data límit d'inscripció fins el 28 de febrer. El preu del menú és de 25 euros. Fila zero a la secció de crèdit de Camarles.
Us hi esperem!

camarles
06 de Marį
Tortosa

La doctora Angela Moreno assistirā al Grup d'Ajuda Mútua de Tortosa

La doctora Àngela Moreno, oncologa mèdica de l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa, assistirà el dimarts, 6 de març, a la reunió del Grup d'Ajuda Mútua de Tortosa per tal de parlar del càncer en general i resoldre els dubtes de les participants al grup.
El grup de Tortosa es reuneix el primer dimarts de cada mes a les 17.00 hores al Centre cívic de Ferreries, a la plaça de Joan Monclús, 1.

 

 

07 de Marį
Vila-seca

La doctora Inés Cabezas assistirā al Grup d'Ajuda Mútua de Vila-seca per parlar sobre cāncer de cōlon

La doctora Inés Cabezas, oncòloga mèdica de l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus, assistirà al Grup d'Ajuda Mútua de Vila-seca el pròxim dimecres 7 de març per tal de parlar de càncer de còlon tant pel que fa a diagnòstic, prevenció i tactaments. La conferència es realitzarà al Centre Cívic el Colomí situat al carrer Tarragona, número 22 de Vila-seca, a les 18.00 hores.

11 de Marį
Vilalba dels Arcs

VII Caminada comarcal a la Terra Alta

L'11 de març, la delegació de la Lliga Contra el Càncer de Vilalba dels Arcs organitza la VII Caminada comarcal.
Us podeu inscriure als ajuntaments d'Arnes, Bot, Caseres, la Fatarella, Pinell de Brai i Prat del Comte. També podreu fer-ho a: la Farmàcia de Vilalba dels Arcs; la Tenda Maribel de Bot; ART Mobles i Regals de Gandesa; la Carnisseria Paquita de l'Horta de Sant Joan; la Junta i establiments de Batea; la Papereria Gemma de Corbera d'Ebre; el Casal de la Fatarella i la Pastisseria Crostó de la Pobla de Massaluca.
El donatiu per a la inscripció és de 5 euros. Tota la recaptació es destinarà a la Lliga Contra el Càncer.
Ens trobarem a la Plaça de la Vila a les 9.30 h per anar a fer una passejada per terme de Vilalba dels Arcs i esmorzar a la Font. Després anirem a visitar la Capella de la Mare de Déu dels dolors.
No hi pots faltar, comptem amb tu!

caminada comarcal de la terra alta
SEGÜENT
 
AGENDA
- - - 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 - - - -
- - - - - - -
FEBRER 2018