NOTICIES

diada_foto_web

La Lliga celebra el dissabte 29 d'abril la Diada del Voluntariat

DISSABTE 29 D'ABRIL

La Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i de les Terres de l'Ebre celebra, un any més, al Diada del voluntariat. L'acte serà el pròxim dissabte, 29 d'abril a l'Hotel Gran Palas de la Pineda.
El programa d'enguany està compost per una ponència que s'iniciarà a les 11:00 h sota el títol "Una visió positiva del càncer" que anirà a càrrec de Josep Baiges, periodista. Autor del llibre "Creu-me, és possible". A continuació, cap a les 12:00 h es realitzarà el balanç activitats 2016 i els Projectes 2017 a càrrec de David Ortega, director de la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i de les Terres de l'Ebre. Posteriorment, a les 12:45 h hi haurà les distincions a les delegades i delegats amb 10 anys a l'entitat. A les 13:00 h es realitzaran els parlaments i a continuació es realitzarà la tradicional fotografia de família que donarà pas al dinar de germanor i ball. Durant aquesta part es distingiran les noves delegades que s'han incorporat a la organització.
Els socis i voluntaris ja poden realitzar les inscripcions a la jornada. El preu del dinar és de 30 euros i es poden realitzar a l'oficina de l'entitat al 977 23 24 24.
Us hi esperem

 

VilarencAqua de Calafell lliura a la Lliga 2.844 euros de la campanya solidāria

VilarencAqua de Calafell lliura a la Lliga 2.844 euros de la campanya solidāria

DIMECRES 22 DE FEBRER

El centre VilarenAqua de Calafell va lliurar ahir a la Lliga Contra el Càncer 2.844 euros recollits durant la campanya solidària de matrícula gratuïta que el centre esportiu va realitzar a favor de la nostra entitat. Al lliurament hi va ser present Antonio Morales de VilarencAqua, així com l'alcalde de Calafell, Ramon Ferré i segona tinenta d'alcalde Maria Teresa González.
La matrícula solidària de VilarencAqua ha batut enguany el rècord de recaptació. Des de la Lliga Contra el Càncer agraïm, un cop més, la implicació de VilarencAqua, així com la del consitori, i esperem poder continuar col·laborant amb aquesta entitat.  

 

circol_reus_2017 lliga conra el cāncer circol_reus_2017 lliga conra el cāncer v2

El Círcol organitza, novament, el concert de Divendres de Carnaval en favor de la Lliga Contra el Cāncer

DIMECRES 15 DE FEBRER

El grup The Soul Beams actuarà el 24 de febrer a les 21 hores al Teatre Fortuny, el donatiu mínim d'entrada serà de 15 euros


El Círcol de Reus, societat cultural recreativa fundada l'any 1852 amb la participació de l'Associació de Concerts organitza el tradicional concert de Divendres de Carnaval el pròxim 24 de febrer, a les 21 hores. Com en anteriors ocasions, aquest esdeveniment tindrà un caràcter solidari i serà en favor de la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i de les Terres de l'Ebre.

Enguany el concert anirà a càrrec del grup The Soul Beams, un grup català de 12 músics amb una àmplia experiència arreu del país i amb un estil. The Soul Beams comença a formar-se a principis d'octubre de 2015. Annie Ledesma, Jan Pagès, Pau Carbó i Pepo Figueras decideixen impulsar la música soul a Terrassa, ciutat on el Jazz sempre ha tingut una gran projecció. Fent versions de clàssics i contemporanis del soul i el funk, des de temes dels pioners del gènere com Wilson Pickett o Aretha Franklin a temes d'estil neo soul d'Amy Winehouse o Alicia Keys, agrupen des dels 50 fins als 90 sense sacrificar la genuïtat que l'estil mereix.
No els fa por fusionar joventut i experiència, estils i influències, així com també fan conviure els diversos backgrounds musicals dels membres de la banda. D'aquesta manera neix un producte on, l'heterogeneïtat és marca de la casa i la diversió i qualitat en són la denominació d'origen.
Les entrades per aquest concert pode adquirir-se des del 7 de febrer a la secretaria del Círcol per un donatiu mínim de 15 euros. Tots els fons recaptats es destinaran a la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i de les Terres de l'Ebre, en concret al Programa de Detecció Precoç del Càncer de Còlon que actualment s'està desenvolupant al Camp de Tarragona.

El concert compta amb el patrocini de diferents entitats com la Fundació Recerca i Docència, Multiòpticas Teixidó, la Fundació Privada Reddis, o el Rotary Club de Reus.

 

 

ANTERIOR
 

CERCADOR

ARXIU