NOTICIES

circol_reus_2017 lliga conra el cāncer

El Círcol organitza, novament, el concert de Divendres de Carnaval en favor de la Lliga Contra el Cāncer

DIMECRES 15 DE FEBRER

El grup The Soul Beams actuarà el 24 de febrer a les 21 hores al Teatre Fortuny, el donatiu mínim d'entrada serà de 15 euros


El Círcol de Reus, societat cultural recreativa fundada l'any 1852 amb la participació de l'Associació de Concerts organitza el tradicional concert de Divendres de Carnaval el pròxim 24 de febrer, a les 21 hores. Com en anteriors ocasions, aquest esdeveniment tindrà un caràcter solidari i serà en favor de la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i de les Terres de l'Ebre.

Enguany el concert anirà a càrrec del grup The Soul Beams, un grup català de 12 músics amb una àmplia experiència arreu del país i amb un estil. The Soul Beams comença a formar-se a principis d'octubre de 2015. Annie Ledesma, Jan Pagès, Pau Carbó i Pepo Figueras decideixen impulsar la música soul a Terrassa, ciutat on el Jazz sempre ha tingut una gran projecció. Fent versions de clàssics i contemporanis del soul i el funk, des de temes dels pioners del gènere com Wilson Pickett o Aretha Franklin a temes d'estil neo soul d'Amy Winehouse o Alicia Keys, agrupen des dels 50 fins als 90 sense sacrificar la genuïtat que l'estil mereix.
No els fa por fusionar joventut i experiència, estils i influències, així com també fan conviure els diversos backgrounds musicals dels membres de la banda. D'aquesta manera neix un producte on, l'heterogeneïtat és marca de la casa i la diversió i qualitat en són la denominació d'origen.
Les entrades per aquest concert pode adquirir-se des del 7 de febrer a la secretaria del Círcol per un donatiu mínim de 15 euros. Tots els fons recaptats es destinaran a la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i de les Terres de l'Ebre, en concret al Programa de Detecció Precoç del Càncer de Còlon que actualment s'està desenvolupant al Camp de Tarragona.

El concert compta amb el patrocini de diferents entitats com la Fundació Recerca i Docència, Multiòpticas Teixidó, la Fundació Privada Reddis, o el Rotary Club de Reus.

 

 

CERCADOR

ARXIU