NOTICIES

sopar michelin 2017

El VII Sopar de les Estrelles Michelin comptarā amb els cincs restauradors de la demarcaciķ a Tarragona

DIUMENGE 05 DE NOVEMBRE

Makro serà el proveïdor oficial del VII Sopar de les Estrelles Michelin cedint part la matèria prima amb què cuinaran els xefs de l'esdeveniment

Se celebrarà al Complex Educatiu de Tarragona (antiga Laboral) el pròxim divendres 10 de novembre a les 21.30 hores

Joan Bosch, Diego Campos, Fran López, Jeroni Castell i Vicent Guimerà, estaran acompanyats pels restauradors Marco Borromeo, Àngel Jiménez, Mohamed Qauch, el gelater Gabri Olivier i el pastisser Gilbert Garcia

El preu del cobert serà de 45 euros per persona i es poden reservar dirigint-se al a Lliga Contra el Càncer o fent un ingrés al número de compte de l'esdeveniment


El complex educatiu de Tarragona (antiga Laboral) acollirà el VII Sopar de les Estrelles contra el càncer i la leucèmia que reuneix els restauradors amb estrella Michelin de la demarcació de Tarragona, Joan Bosch, de Can Bosch; Diego Campos, de Rincón de Diego; Fran López, del restaurant Villa el Retiro; Jeroni Castell de les Moles i Vicent Guimerà de l'Antic Molí, encapçalaran el setè sopar contra el càncer i la leucèmia que es realitzarà el pròxim divendres, 10 de novembre, a partir de les 21.30 hores.

A aquests cuiners els acompanyaran els restauradors, Marco Borromeo, del restaurant Chambao, Àngel Jiménez, del complex educatiu Tarragona, Mohamed Quauch de Sol de Mar; Gabri Olivier de geladeria Olivier i Gilbert Carcia, pastisser de la Boella. A més, es comptarà amb el pa elaborat per Jordi Andreu, del Forn Andreu de Tarragona.
Els fons que es recaptin en aquest sopar es destinaran a les entitat de la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i de les Terres de l'Ebre i a la Fundació Carreras Contra la Leucèmia.
El sopar s'ha convertit en un acte referent a la ciutat de Tarragona per a la Lliga Contra el Càncer, i la Fundació Carreras Contra la leucèmia, ja que en les anteriors edicions no només ha aconseguit atraure públic de la ciutat, sinó també de les poblacions de les comarques tarragonines i d'alguna població de fora de Catalunya. En la passada edició es va haver de limitar l'aforament a 400 persones i tot i amb això van ser 423 les que van degustar els plats elaborats pels restauradors.
Com l'any passat, el sopar estarà servit pels voluntaris de Pax Mundo, que lliuta contra el sensellarisme a Tarragona.
Seguint amb la dinàmica iniciada l'any passat, el sopar el conformaran 2 snakcs de benvinguda, 8 aperitius, un entrant, un plat principal, prepostre, postre i petits fours..
Aquelles persones que hi vulguin participar poden fer-ho a través de la Caixa, fent un ingrés al número de compte ES38-2100-3510-7622-0019-6217 indicant el nom o trucant per telèfon al 977 23 24 24 de la Lliga Contra el Càncer per tal de fer la reserva i abonar el tiquet a l'entrada. El preu del sopar és de 45 euros per persones i cal recordar que les taules completes són de 8 persones.

Un any més, durant el sopar es realitzaran sortejos de diferents obsequis i regals cedits per múltiples comerços de la ciutat i la demarcació de Tarragona així com objectes artístics i esportius.

Makro proveïdor oficial
Makro, instal•lat a Tarragona, s'ha implicat un any més en aquest esdeveniment sent-ne el proveïdor oficial dels restauradors i pastissers per a l'elaboració dels plats que es degustin. L'establiment tarragoní s'implica així en una acció solidària de la ciutat amb un rerefons on els malalts del càncer i de la leucèmia són els protagonistes.

La Lliga
La Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i de les Terres de l'Ebre fa vint-i-tres anys que està present a la demarcació. L'entitat s'ha convertit en un referent a la demarcació de Tarragona pel que fa al suport al malalt oncològic, així com a l'assistència pisco-social des dels Grups d'Ajuda Mútua. La Lliga és un referent a nivell de país gràcies als 10 GAM distribuïts arreu de la demarcació.
Actualment, la Lliga realitza voluntariat hospitalari a l'Hospital Sant Joan de Reus, l'Hospital Joan XXIII, l'Hospital de Santa Tecla, l'Hospital del Vendrell i l'Hospital Verge de la Cinta i a l'Hospital Pius de Valls.
Actualment, l'entitat compta amb 122 delegacions, 2.500 socis i prop de 1.500 voluntaris.

 

 

 

CERCADOR

ARXIU