NOTICIES

Conveni_ Obra Social La Caixa_ Lliga_2017

L’Obra Social “la Caixa” dóna suport a la Lliga Contra el Càncer de les comarques de Tarragona i les Terres de l’Ebre

DIMECRES 20 DE DESEMBRE

L'Obra Social 'La Caixa' i la Lliga contra el Càncer de les comarques de Tarragona i les Terres de l'Ebre han signat un conveni de col·laboració pel qual 'La Caixa' aporta 10.000 euros per a les activitats de l'associació com els ajuts socioeconòmics directes a famílies afectades per aquesta malaltia i els grups d'Ajuda Mútua.

El conveni ha estat signat per la directora d'Institucions de CaixaBank a les Terres de l'Ebre, Tatiana Caro, i el vicepresident primer de la Lliga, Francesc Vallespí. També hi ha assistit la delegada de la Lliga a Sant Carles de la Ràpita, Angelina Cornet.

El passat mes d'octubre l'entitat va crear un nou Grup d'Ajuda Mútua anomenat GAM del Delta a Deltebre, que dóna servei a les poblacions de l'àrea d'influència de l'Ebre conjuntament amb el de la Sénia, Tortosa i Amposta. En total són 11 els distribuïts al territori (Amposta, El Vendrell, La Selva del Camp, la Sénia, Montblanc, Móra la Nova - Altebrat, Reus, Tarragona, Tortosa i Vila-seca) i destina prop de 100.000 euros al servei dels malalts. Les persones encarregades de liderar aquests grups són dones afectades de càncer de mama o malalts oncològics que realitzen aquesta tasca voluntàriament, després d'haver rebut la formació específica.

Al llarg d'aquest any, prop de 80 famílies afectades de càncer que, a més, es troben en risc de pobresa o exclusió social, han rebut ajuda econòmica de la Lliga Contra el Càncer.

Per finalitzar, informar-vos que la nostra entitat prepara per al 2018 la celebració dels 25 anys donant servei i fent de la solidaritat una activitat a favor dels malats oncològics.

 

 

CERCADOR

ARXIU