NOTICIES

Lliurament recaptaciķ_ Cura Silvestre_ Hospitalet

Lliurament de la recaptaciķ de la Cursa de Sant Silvestre de l’Hospitalet de l’Infant a la Lliga Contra el Cāncer

DIMECRES 10 DE GENER

La regidora d'Esports de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, Cristina Borràs, ha lliurat els diners aplegats en la VI Cursa de Sant Silvestre del municipi a la delegada de la delegació de la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l'Ebre a l'Hospitlet, Gemma Arias. Més de 500 euros recaptats amb la inscripció d'un euro per participant i amb la venda de dolços elaborats per voluntaris de la Lliga durant la jornada.

La cursa va ser organitzada per l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament, la qual va signar un conveni el 12 de juny de 2017 amb la Lliga, amb el compromís d'invertir aquesta quantitat en la millora del malalt oncològic i en la realització d'activitats de prevenció del càncer. La propera edició de la cursa també serà en benefici de l'entitat que lluita contra el càncer, segons ha anunciat la regidora Cristina Borràs, qui té previst establir més col·laboracions amb aquesta entitat al llarg del 2018.

A la VI Cursa de Sant Silvestre de l'Hospitalet de l'Infant, que es va disputar el passat 24 de desembre al matí, s'hi van apuntar unes 400 persones, de totes les categories, que van fer un recorregut de 4.000 metres.

 

CERCADOR

ARXIU