NOTICIES

10-12-2017 Fira Tortosa

L’Esplai Tortosa organitza un sorteig a la Fira de Nadal per a recaptar fons per a la Lliga

DIMECRES 10 DE GENER

L'Esplai Tortosa, de la Fundació La Caixa, va participar a la tradicional Fira de Nadal de Tortosa. El centre va organitzar un sorteig amb la finalitat de lliurar els diners recaptats a la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l'Ebre, per a donar suport a l'objectiu de l'entitat com és realitzar activitats que millorin el control i la prevenció del càncer a la població.

 

Conveni_ Obra Social La Caixa_ Lliga_2017

L’Obra Social “la Caixa” dóna suport a la Lliga Contra el Càncer de les comarques de Tarragona i les Terres de l’Ebre

DIMECRES 20 DE DESEMBRE

L'Obra Social 'La Caixa' i la Lliga contra el Càncer de les comarques de Tarragona i les Terres de l'Ebre han signat un conveni de col·laboració pel qual 'La Caixa' aporta 10.000 euros per a les activitats de l'associació com els ajuts socioeconòmics directes a famílies afectades per aquesta malaltia i els grups d'Ajuda Mútua.

El conveni ha estat signat per la directora d'Institucions de CaixaBank a les Terres de l'Ebre, Tatiana Caro, i el vicepresident primer de la Lliga, Francesc Vallespí. També hi ha assistit la delegada de la Lliga a Sant Carles de la Ràpita, Angelina Cornet.

El passat mes d'octubre l'entitat va crear un nou Grup d'Ajuda Mútua anomenat GAM del Delta a Deltebre, que dóna servei a les poblacions de l'àrea d'influència de l'Ebre conjuntament amb el de la Sénia, Tortosa i Amposta. En total són 11 els distribuïts al territori (Amposta, El Vendrell, La Selva del Camp, la Sénia, Montblanc, Móra la Nova - Altebrat, Reus, Tarragona, Tortosa i Vila-seca) i destina prop de 100.000 euros al servei dels malalts. Les persones encarregades de liderar aquests grups són dones afectades de càncer de mama o malalts oncològics que realitzen aquesta tasca voluntàriament, després d'haver rebut la formació específica.

Al llarg d'aquest any, prop de 80 famílies afectades de càncer que, a més, es troben en risc de pobresa o exclusió social, han rebut ajuda econòmica de la Lliga Contra el Càncer.

Per finalitzar, informar-vos que la nostra entitat prepara per al 2018 la celebració dels 25 anys donant servei i fent de la solidaritat una activitat a favor dels malats oncològics.

 

 

2017- Rectificació_Nota informativa

Nota informativa sobre error d'impressió en la loteria de Nadal

DIMARTS 19 DE DESEMBRE

La Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i de les Terres de l'Ebre informa que per error d'impressió en les participacions de Loteria de Nadal, que es celebrarà el proper dia 22 de desembre de 2017, es va posar erròniament el número 65.792, quan en realitat era el número 65.972.

Per tant els números que La Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i de les Terres de l'Ebre ha venut en forma de participacions són:
 43.950 - 65.972

 

CERCADOR

ARXIU