NOTICIES

limfedema

Conferència Tractament quirúrgic del limfedema

DIMARTS 07 DE FEBRER

El pròxim divendres, 10 de febrer, a les 19.30 hores a la seu de la Lliga Contra el Càncer a Tarragona, (Avinguda Catalunya, 11, entresòl, 1 de Tarragona) tindrà lloc la conferència "Tractament quirúrgic del limfedema" a càrrec del doctor Jaume Masià. El Dr. Masià és director del Servei de Cirurgia Plàstica i Reparadora de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau i de l'Hospital del Mar de Barcelona. Professor associat del Departament de Cirurgia de la Facultat de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona. Director de la Unitat Avançada de Reconstrucció Mamària i Linfedema de la Clínica Planas de Barcelona.

Recordeu
Divendres, 10 de febrer a les 19.30 hores
Seu de la Lliga Contra el Càncer a Tarragona
Av. Catalunya, 11, entresòl 1

 

 

pastisset_2017 lliga contra el càncer

La Cursa del Pastisset acull més de 400 inscrits i recapta fons per a la Lliga Contra el Càncer

DILLUNS 23 DE GENER

El passat diumenge 22 de gener, a Benifallet, va tenir lloc la vuitena edició de la Cursa del Pastisset. Una cita en la que un dels protagonistes és el pastisset solidàri amb l'objectiu que tots els fons que es recaptin es destinaran a la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i de les Terres de l'Ebre.
La cursa, que va comptar amb 407 inscrits, tenia diferents recorreguts i tots els participants, així com acompanyants podíen col•laborar també amb la plataforma Retotrail per aconseguir donatius per la Lliga Contra el Càncer.
Tot i que el temps no va ser un aliat, Lo Pastisset no va deixar de ser una gran festa esportiva i solidària on tothom va aportar el seu granet de sorra.

 

lliga contra el càncer caminades a reus

Vine a caminar amb nosaltres a Reus, grups de caminada per a malalts oncològics

DISSABTE 15 D'OCTUBRE

El dilluns 17 d'octubre comença l'activitat "Vine a caminar amb nosaltres a Reus". Una activitat que es repetirà setmanalment i que està destinada a persones afectades amb càncer. A partir del dilluns les persones que vulguin participar realitzaran exercici físic, durant el tractament oncològic o després d'aquest. Els professionals sanitaris i mèdics així com els psico-oncòlegs destaquen els beneficis de l'exercici tant en parcients i en supervivents. Els circuits seran senzills i d'una durada de 45 a 60 minuts dirigits per professionals sanitaris de l'educació física i de l'esport.
Per participar contacta'ns al 629 652 934 de Beatriz Rubio i Agustina Sirgo.
Punts de trobada i horaris:
Dilluns a les 18.00 hores a la rotonda de les Baldufes al costat de la benzinera
Dimecres a les 10.00 hores a l'estació d'autobusos

 

CERCADOR

ARXIU