NOTICIES

2017-12-29 gala deltebre

La Lliga premiada a la Gala dels Premis Deltebre que va cloure els actes dels quaranta anys del municipi

DILLUNS 15 DE GENER

El passat 29 de desembre de 2017 ens van lliurar el premi a la Gala dels premis Deltebre per tancar els actes dels quaranta anys del municipi deltebrenc.

Han estat 1.116 persones les que mitjançant el seu vot han decidit els guanyadors de les dotze categories establertes, cadascuna amb tres candidats, que al seu moment van poder ser escollits pel conjunt del teixit associatiu i els càrrecs electes. Així, i després d'un període de votació de dues setmanes, el premi Teixit Associatiu ha estat per la Lliga Contra el Càncer, amb un ampli nombre de vots (67.5%), per posar en marxa els Grups d'Ajuda Mútua (GAM), que ofereixen suport psicològic i emocional a les persones que pateixen aquestes patologies.

 

 

Lliurament recaptaciķ_ Cura Silvestre_ Hospitalet

Lliurament de la recaptaciķ de la Cursa de Sant Silvestre de l’Hospitalet de l’Infant a la Lliga Contra el Cāncer

DIMECRES 10 DE GENER

La regidora d'Esports de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, Cristina Borràs, ha lliurat els diners aplegats en la VI Cursa de Sant Silvestre del municipi a la delegada de la delegació de la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l'Ebre a l'Hospitlet, Gemma Arias. Més de 500 euros recaptats amb la inscripció d'un euro per participant i amb la venda de dolços elaborats per voluntaris de la Lliga durant la jornada.

La cursa va ser organitzada per l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament, la qual va signar un conveni el 12 de juny de 2017 amb la Lliga, amb el compromís d'invertir aquesta quantitat en la millora del malalt oncològic i en la realització d'activitats de prevenció del càncer. La propera edició de la cursa també serà en benefici de l'entitat que lluita contra el càncer, segons ha anunciat la regidora Cristina Borràs, qui té previst establir més col·laboracions amb aquesta entitat al llarg del 2018.

A la VI Cursa de Sant Silvestre de l'Hospitalet de l'Infant, que es va disputar el passat 24 de desembre al matí, s'hi van apuntar unes 400 persones, de totes les categories, que van fer un recorregut de 4.000 metres.

 

10-12-2017 Fira Tortosa

L’Esplai Tortosa organitza un sorteig a la Fira de Nadal per a recaptar fons per a la Lliga

DIMECRES 10 DE GENER

L'Esplai Tortosa, de la Fundació La Caixa, va participar a la tradicional Fira de Nadal de Tortosa. El centre va organitzar un sorteig amb la finalitat de lliurar els diners recaptats a la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l'Ebre, per a donar suport a l'objectiu de l'entitat com és realitzar activitats que millorin el control i la prevenció del càncer a la població.

 

CERCADOR

ARXIU